VELLU´S TRICKING ACADEMY 

ON NYT LEGENDTRICK GYM:

SUOMEN SUOSITUIMMAT TRIKKAUSKURSSIT!

Olemme avanneet Suomen ensimmäisen Trikkaussalin, LegendTrick Gymin, aivan Tampereen keskustaan, osoitteeseen: Peltokatu 8C ! Olemme auki 7 päivää viikossa, ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen. Lisätietoja:
WWW.GYM.LEGENDTRICK.COM

LegendTrick Gymin tavoitteena on levittää trikkausta, saada nuoret liikkumaan ja opettaa sekä taata heille turvallinen tapa ja ympäristö treenata voltteja, potkuja ja kierteitä. Kaikki toiminnasta saatu tuotto käytetään trikkauksen ja sen opetustoiminnan kehittämiseen. 

Trikkaus (temppuilu) on näyttävä liikunnallinen show laji, joka koostuu erilaisten taistelulajien, akrobaattisen voimistelun ja muiden vastaavien lajien näyttävimmistä tempuista, joista trikkaaja pyrkii tekemään mahdollisimman sulavan ja kauniin kokonaisuuden käyttämällä erilaisia potkuja, voltteja ja kierteitä. Trikkaukselle ominaisten liikkeiden yhdistäminen liikesarjoiksi erottaa usein trikkauksen muista lajeista, joihin kuuluu samankaltaisia liikkeitä.

Maailmallakin trikkaus/akrobatia piireissä hyvin tunnettu Veli-Matti Saarela ja hänen VellusTa ryhmänsä ovat opettaneet 6 - 70-vuotiaita harrastajia lukuisissa workshopeissa, kursseilla ja tapahtumissa. Kokemusta opetukseen on haettu oman tutkimuksen lisäksi lajin huipuilta Euroopasta, Amerikasta ja Koreasta. Tuntien tarkoituksena on kehittää harrastajien koordinaatiota, notkeutta, voimaa, persoonallista liikelaatua ja liikunnallista luovuutta.

Kannustamme kaikkia opettelemaan kokeilemalla monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja tapoja kehittää sekä kehoa että mieltä. Tavoitteena on että jokainen oppilas saa kokea onnistumisen iloa sekä kehittymisen tunteita. Trikkausopetusta järjestetään kaikille taitotasosta riippumatta. 

Trikkaus workshopit sopivat erityisen hyvin mm. liikuntaryhmille ja -seuroille, kouluihin, tanssijoille, sirkustaiteilijoille, taistelulajien harrastajille, polttareille ja syntymäpäiville. Pyydä tarjousta lähettämällä sähköposti osoitteeseen kurssit (at) vellusta.com


KEVÄT 2019

 TRIKKAUSKURSSIT TAMPEREELLA

Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.


ILMOITTAUTUMINEN KEVÄÄN KURSSEILLE: 
https://goo.gl/forms/WQh2NkYBDEqmkKl43

 

Trikkaus alkeiskurssi / 6 treenikertaa
20.1. - 24.2.2019

Su klo 14 - 15

Paikka: Nääshalli, Budo 4/1

Hinta: 1 krt / vko  70€

Kenelle sopii: Ensikertalaisille, trikkauksen ja akrobatian vasta aloittaneille

 

Trikkaus Peruskurssi / 6 treenikertaa
20.1. - 24.2.2019

Su klo 16 - 17

Paikka: Nääshalli, Budo 4/3

Hinta: 1 krt / vko  70€
Kenelle sopii: Alkeiskurssin jo käyneille, vanhoille peruskurssilaisille, hieman kokeneemmille

 

Trikkaus 18v + / 6 treenikertaa
20.1. - 24.2.2019

Su klo 15 - 16

Paikka: Nääshalli, Budo 4/1

Hinta: 1 krt / vko  70€

Kenelle sopii: Aikuisille

 

Jatkokurssi 2 krt viikossa / 12 treenikertaa
22.1. - 28.2.2019

Tiistaisin klo 20:30 - 21:30  / Tampereen Stadion, Voimistelusali 6
Torstaisin klo 20 - 21 / Nääshalli, Budo 4/1

Hinnasto:  2 krt / vko 130€
Kenelle sopii: Jo perusteet osaaville, omistautuneille harrastajille jotka haluavat treenata kovaa. Trikkausesiintymisestä kiinnostuneille.

 

Trikkaus vapaavuorot / 6 treenikertaa
19.1. - 23.2.2019
La klo 17:00 - 18:30
Paikka: Ikurin liikuntahalli, Tesomankatu 33

 1 krt / viikko 
Kertamaksu 10€
Kevätkausi 50€
Kevätkausi trikkauskurssin yhteydessä 40€

 

Vapaissa harjoituksissa pääsee harjoittelemaan omatoimisesti ohjaajien valvomana pehmeällä joustopermannolla sekä välillä kokeilemaan trampoliinia ja airtrackia haastavampien temppujen harjoitteluun.


Treenien alussa teemme yhteisen alkulämmön, jonka jälkeen salin harrastajapuolella saa harjoitella itsenäisesti haluamiaan liikkeitä ohjaajien valvomana ja heiltä sekä muilta vuorolla kävijöiltä neuvoja kysellen.

VellusTa pidättää oikeuden peruuttaa /muokata kevään 2019 kursseja, mikäli osallistujia ei tule tarpeeksi. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoittautuneille. VellusTa ei vakuuta kursseille osallistuvia harrastajia. 

 

Toivomme että haavereita ei pääse käymään, mutta varmuuden vuoksi suosittelemme hankkimaan voimassa olevan tapaturmavakuutuksen.


 

 

Trikkauskurssi Tampere trikkausopetus trikkaus tampere helsinki
Vellu's Tricking Academyn eli VellusTan trikkauskurssit Tampere

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisäksi VellusTan ohjaajat opettavat trikkausta lauantaisin myös Leinolassa Tampereen Jumppatiimin riveissä:
https://www.tampereenjumppatiimi.net/

 

 

Katso videolta miltä Vellu's Tricking Academyn trikkaus workshopit näyttävät: