VELLU´S TRICKING ACADEMY 

TRIKKAUSKURSSIT

Vellus Tricking Academyn tavoitteena on levittää trikkausta, saada nuoret liikkumaan ja opettaa sekä taata heille turvallinen tapa ja ympäristö treenata voltteja, potkuja ja kierteitä. Kaikki toiminnasta saatu tuotto käytetään trikkauksen ja sen opetustoiminnan kehittämiseen.

Trikkaus (temppuilu) on näyttävä liikunnallinen show laji, joka koostuu erilaisten taistelulajien, akrobaattisen voimistelun ja muiden vastaavien lajien näyttävimmistä tempuista, joista trikkaaja pyrkii tekemään mahdollisimman sulavan ja kauniin kokonaisuuden käyttämällä erilaisia potkuja, voltteja ja kierteitä. Trikkaukselle ominaisten liikkeiden yhdistäminen liikesarjoiksi erottaa usein trikkauksen muista lajeista, joihin kuuluu samankaltaisia liikkeitä.

Maailmallakin trikkaus/akrobatia piireissä hyvin tunnettu Veli-Matti Saarela ja hänen VellusTa ryhmänsä ovat opettaneet 6 - 70-vuotiaita harrastajia lukuisissa workshopeissa, kursseilla ja tapahtumissa. Kokemusta opetukseen on haettu oman tutkimuksen lisäksi lajin huipuilta Euroopasta, Amerikasta ja Koreasta. Tuntien tarkoituksena on kehittää harrastajien koordinaatiota, notkeutta, voimaa, persoonallista liikelaatua ja liikunnallista luovuutta.

Kannustamme kaikkia opettelemaan kokeilemalla monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja tapoja kehittää sekä kehoa että mieltä. Tavoitteena on että jokainen oppilas saa kokea onnistumisen iloa sekä kehittymisen tunteita. Trikkausopetusta järjestetään kaikille taitotasosta riippumatta. 

Trikkaus workshopit sopivat erityisen hyvin mm. liikuntaryhmille ja -seuroille, kouluihin, tanssijoille, sirkustaiteilijoille, taistelulajien harrastajille, polttareille ja syntymäpäiville. Pyydä tarjousta lähettämällä sähköposti osoitteeseen kurssit (at) vellusta.com


Kevät 2018 TRIKKAUSKURSSIT TAMPEREELLA

ILMOITTAUDU KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

 
Huom. Kevätkausi on pidempi kuin syyskausi. Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.

Alkeiskurssi sunnuntai / 13 treenikertaa
28.1. - 6.5.2018
(Pääsiäinen 1.4. ei tuntia)

Su klo 14-15

Paikka: Nääshalli, Budo 4/1

Hinnasto:  1krt / vko 180€

 

Aikuisten kurssi sunnuntai / 13 treenikertaa
Yli 18-vuotiaille
28.1. - 6.5.2018
(Pääsiäinen 1.4. ei tuntia)
Su klo 15-16
Paikka: Nääshalli, Budo 4/1
Hinnasto: 1 krt / vko 180€

 

Peruskurssi sunnuntai / 13 treenikertaa
28.1. - 6.5.2018
(Pääsiäinen 1.4. ei tuntia)

Su klo 16-17

Paikka: Nääshalli, Budo 4/3

Hinnasto:  1krt / vko 180€

Edistyneet perjantai / 15 treenikertaa
2.2. - 11.5.2018  

Pe klo 16 - 17

Paikka: Vestonkulma 1, Leinola

Hinnasto:  1krt / vko 210€

 

Jatkokurssi 2 krt viikossa / 30 treenikertaa
30.1. - 10.5.2018

Tiistaisin klo 20:30 - 21:30  / Tampereen Stadion, Voimistelusali 6
Torstaisin klo 20 - 21 / Nääshalli, Budo 4/1

Hinnasto:  2 krt / vko 320€

  • Alkeiskurssia suositellaan kaikille harrastajille, jotka tulevat ensimmäisiin trikkaustreeneihinsä ilman mitään kokemusta vastaavista lajeista kuten taistelulajit, voimistelu, parkour tai trampoliini. 
  • Peruskurssia suositellaan harrastajille, jotka ovat käyneet tunneillamme jo vähintään yhden kauden, tai ovat treenanneet itsenäisesti ennen trikkauksen aloitusta. 
  • Aikuisten kurssi on oma ryhmä yli 18-vuotiaille.

  • Edistyneiden kurssilla käy lähinnä harrastajia, jotka osaavat jo trikkauksen perusteet sekä haastavampia temppuja trampoliinilla.
  • Jatkokurssi on taitotasoltaan kursseistamme korkein. Jatkokurssilaiset muodostavat myös Vellus Tricking Academyn esiintyvän ryhmän, joka esiintyy erilaisissa tapahtumissa kuten teemapäivissä SuperPark ja Rush trampoliinipuistoissa.

  • Kurssejamme suositellaan 7 - 70-vuotiaille
  • Mikäli mieltäsi askarruttaa, lähetä meille email osoitteeseen: kurssit (at) vellusta.com ja kysy sopiiko kurssi sinulle tai lapsellesi. 

 

ILMOITTAUTUMIS KAAVAKE KEVÄÄN 2018 KURSSEILLE TAMPEREELLA.

 

 Vapaat harjoitukset Ikurin liikuntahallissa

 

Vapaissa harjoituksissa pääsee harjoittelemaan omatoimisesti ohjaajien valvomana pehmeällä joustopermannolla sekä käyttämään volttimonttua, trampoliinia ja airtrackia haastavampien temppujen harjoitteluun.


Treenien alussa teemme yhteisen alkulämmön, jonka jälkeen salin harrastajapuolella saa harjoitella itsenäisesti haluamiaan liikkeitä ohjaajien valvomana ja heiltä sekä muilta vuorolla kävijöiltä neuvoja kysellen.

 

Treeniajat
Lauantaisin klo 17:00 - 18:30


27.1. - 5.5.2017 

1 krt / viikko 
Kertamaksu 10€
Kevätkausi 120€
Kevätkausi trikkauskurssin yhteydessä 95€


VUOSIALENNUS -15%
Mikäli ostat kevät 2018 ja syksy 2018 kurssit yhdellä kertaa, saat -15% alennuksen ostamiesi harjoitusten hinnasta. Jos haluat jostain syystä peruuttaa osallistumisesi kevätkaudelle, maksamme puolet maksustasi takaisin ja perimme 60€ peruutusmaksun.VellusTa pidättää oikeuden peruuttaa /muokata kevään 2018 kursseja, mikäli osallistujia ei tule tarpeeksi. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoittautuneille. VellusTa ei vakuuta kursseille osallistuvia harrastajia. 

Toivomme että haavereita ei pääse käymään, mutta varmuuden vuoksi suosittelemme hankkimaan voimassa olevan tapaturmavakuutuksen.


 

 KEVÄT 2018 TRIKKAUSKURSSIT HELSINGISSÄ

 
ILMOITTAUTUMINEN: Lähetä osallistujan (alle 18v myös huoltajan) nimi, ikä, puhelinnumero sekä kurssit joille haluatte osallistua emaililla osoitteeseen:  kurssit@vellusta.com

Trikkauskurssi perjantai / 13 treenikertaa
9.2. - 11.5.2017 

Pe klo 16-17

Paikka: Taitoliikuntakeskus , Olympiaranta 3, 00140 Helsinki
Hinta: 220€

Ohjaaja: Jarno Isaksson

Trikkauskurssi Tampere trikkausopetus trikkaus tampere helsinki
Vellu's Tricking Academyn eli VellusTan trikkauskurssit Tampere

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisäksi VellusTan ohjaajat opettavat trikkausta myös keskustassa SuperPark Särkänniemessä, Leinolassa Tampereen Jumppatiimin riveissä sekä Kangasalla MALM Areenalla:

http://www.superpark.fi
http://malmareena.fi
https://www.tampereenjumppatiimi.net/


 

Katso videolta miltä Vellu's Tricking Academyn eli VellusTan oppitunnit näyttävät: