VELLU´S TRICKING ACADEMY 

TRIKKAUSKURSSIT

SUOMEN SUOSITUIMMAT TRIKKAUSKURSSIT

Ota yhteyttä: kurssit(at)vellusta.com

Vellus Tricking Academyn tavoitteena on levittää trikkausta, saada nuoret liikkumaan ja opettaa sekä taata heille turvallinen tapa ja ympäristö treenata voltteja, potkuja ja kierteitä. Kaikki toiminnasta saatu tuotto käytetään trikkauksen ja sen opetustoiminnan kehittämiseen. Liity mukaan kasvavaan 100:n viikottaisen trikkausoppilaan joukkoon.

Trikkaus (temppuilu) on näyttävä liikunnallinen show laji, joka koostuu erilaisten taistelulajien, akrobaattisen voimistelun ja muiden vastaavien lajien näyttävimmistä tempuista, joista trikkaaja pyrkii tekemään mahdollisimman sulavan ja kauniin kokonaisuuden käyttämällä erilaisia potkuja, voltteja ja kierteitä. Trikkaukselle ominaisten liikkeiden yhdistäminen liikesarjoiksi erottaa usein trikkauksen muista lajeista, joihin kuuluu samankaltaisia liikkeitä.

Maailmallakin trikkaus/akrobatia piireissä hyvin tunnettu Veli-Matti Saarela ja hänen VellusTa ryhmänsä ovat opettaneet 6 - 70-vuotiaita harrastajia lukuisissa workshopeissa, kursseilla ja tapahtumissa. Kokemusta opetukseen on haettu oman tutkimuksen lisäksi lajin huipuilta Euroopasta, Amerikasta ja Koreasta. Tuntien tarkoituksena on kehittää harrastajien koordinaatiota, notkeutta, voimaa, persoonallista liikelaatua ja liikunnallista luovuutta.

Kannustamme kaikkia opettelemaan kokeilemalla monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja tapoja kehittää sekä kehoa että mieltä. Tavoitteena on että jokainen oppilas saa kokea onnistumisen iloa sekä kehittymisen tunteita. Trikkausopetusta järjestetään kaikille taitotasosta riippumatta. 

Trikkaus workshopit sopivat erityisen hyvin mm. liikuntaryhmille ja -seuroille, kouluihin, tanssijoille, sirkustaiteilijoille, taistelulajien harrastajille, polttareille ja syntymäpäiville. Pyydä tarjousta lähettämällä sähköposti osoitteeseen kurssit (at) vellusta.com


SYKSY 2018 TRIKKAUSKURSSIT TAMPEREELLA

Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.


ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN KURSSEILLE: https://goo.gl/forms/aIss8zRcHDZ1d5z62

 

Trikkaus alkeiskurssi / 15 treenikertaa
2.9. - 9.12.2018

Su klo 14 - 15

Paikka: Nääshalli, Budo 4/1

Hinta: 1 krt / vko  170€

Kenelle sopii: Ensikertalaisille, trikkauksen ja akrobatian vasta aloittaneille

 

Trikkaus Peruskurssi / 15 treenikertaa
2.9. - 9.12.2018

Su klo 16 - 17

Paikka: Nääshalli, Budo 4/3

Hinta: 1 krt / vko  170€
Kenelle sopii: Alkeiskurssin jo käyneille, vanhoille peruskurssilaisille, hieman kokeneemmille

Trikkaus 18v + / 15 treenikertaa
2.9. - 9.12.2018

Su klo 15 - 16

Paikka: Nääshalli, Budo 4/1

Hinta: 1 krt / vko  170€

Kenelle sopii: Aikuisille

Edistyneet perjantai / 15 treenikertaa
31.8. - 7.12.2018  

Perjantaisin klo 16 - 17

Paikka: Vestonkulma 1, Leinola

Hinnasto:  1krt / vko 210€
Kenelle sopii: Harrastajille jotka osaavat jo perustrikit sekä perusakrobatiaa

 

Jatkokurssi 2 krt viikossa / 30 treenikertaa
6.9. - 13.12.2018

Tiistaisin klo 20:30 - 21:30  / Tampereen Stadion, Voimistelusali 6
Torstaisin klo 20 - 21 / Nääshalli, Budo 4/1

Hinnasto:  2 krt / vko 320€
Kenelle sopii: Jo perusteet osaaville, omistautuneille harrastajille jotka haluavat treenata kovaa. Trikkausesiintymisestä kiinnostuneille.

 

Trikkaus vapaavuorot / 14 treenikertaa
8.9. - 8.12.2018
La klo 17:00 - 18:30
Paikka: Ikurin liikuntahalli, Tesomankatu 33

 1 krt / viikko 
Kertamaksu 10€
Syyskausi 110€
Syyskausi trikkauskurssin yhteydessä 90€

 

Vapaissa harjoituksissa pääsee harjoittelemaan omatoimisesti ohjaajien valvomana pehmeällä joustopermannolla sekä välillä kokeilemaan trampoliinia ja airtrackia haastavampien temppujen harjoitteluun.


Treenien alussa teemme yhteisen alkulämmön, jonka jälkeen salin harrastajapuolella saa harjoitella itsenäisesti haluamiaan liikkeitä ohjaajien valvomana ja heiltä sekä muilta vuorolla kävijöiltä neuvoja kysellen.

VellusTa pidättää oikeuden peruuttaa /muokata syksyn 2018 kursseja, mikäli osallistujia ei tule tarpeeksi. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoittautuneille. VellusTa ei vakuuta kursseille osallistuvia harrastajia. 

 

Toivomme että haavereita ei pääse käymään, mutta varmuuden vuoksi suosittelemme hankkimaan voimassa olevan tapaturmavakuutuksen.


 

 SYKSY 2018 TRIKKAUSKURSSIT HELSINGISSÄ - KURSSI ON PERUUTETTU 9.11.2018 VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI !

 

Trikkauskurssi / 14 treenikertaa
21.9. - 21.12.2018

Perjantaisin klo 18 - 19
Paikka: Taitoliikuntakeskus, Olympiaranta 3 , 00140 Helsinki

Hinnasto:  240€

 

Ohjaaja: Jarno Isaksson - +35844 3118888

ILMOITTAUTUMINEN LÄHETTÄMÄLLÄ SÄHKÖPOSTI OSOITTESEEN KURSSIT(AT)VELLUSTA.COM "OSALLISTUMINEN HELSINGIN TRIKKAUSKURSSILLE" OTSIKOLLA.

 

KIRJOITA VIESTIIN OSALLISTUJAN NIMI, PUHELINNUMERO, EMAIL SEKÄ IKÄ. MIKÄLI OSALLISTUJA ON ALLE 18-VUOTIAS, LISÄTKÄÄ VIESTIIN MYÖS HUOLTAJAN YHTEYSTIEDOT.

 


KULKU TAITOLIIKUNTAKESKUKSELLE

KÄVELLEN kulku Taitoliikuntakeskukselle tapahtuu Olympiaterminaalirakennuksen oikealta puolelta, Roberts Coffee- kahvion viereisiä portaita pitkin. Roberts Coffeen viereinen portaikko johtaa alas metalliselle kierreportaikolle joka johdattaa alikulkutunneliin. Taitoliikuntakeskuksen sali sijaitsee alikulkutunnelin toisessa päässä Satamatalon alakerrassa meritasolla. Lapsia ja nuoria on hyvä muistuttaa maltillisestä liikkumisesta liikennöidyllä satama-alueella.

AUTOILIJAT löytävä perille seuraamalla Olympiaterminaalin läheisyydessä sijaitsevia opastekylttejä. Taitoliikuntakeskuksen sisäänkäynnin läheisyydestä löydätte rajallisen määrän maksullisia EasyPark paikkoja (HUOM! Parkkilipun voi ostaa ainoastaan mobiilisovelluksella). Lähimmät katutason pysäköintipaikat löytyvät Tehtaan- ja Vuorimiehenkaduilta.

Trikkauskurssi Tampere trikkausopetus trikkaus tampere helsinki
Vellu's Tricking Academyn eli VellusTan trikkauskurssit Tampere

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisäksi VellusTan ohjaajat opettavat trikkausta myös keskustassa SuperPark Särkänniemessä, Leinolassa Tampereen Jumppatiimin riveissä sekä Kangasalla MALM Areenalla:

http://www.superpark.fi
http://malmareena.fi
https://www.tampereenjumppatiimi.net/


 

Katso videolta miltä Vellu's Tricking Academyn eli VellusTan oppitunnit näyttävät: