VELLU´S TRICKING ACADEMY 

TRIKKAUSKURSSIT

Trikkaus (temppuilu) on näyttävä liikunnallinen show laji, joka koostuu erilaisten taistelulajien, akrobaattisen voimistelun ja muiden vastaavien lajien näyttävimmistä tempuista, joista trikkaaja pyrkii tekemään mahdollisimman sulavan ja kauniin kokonaisuuden käyttämällä erilaisia potkuja, voltteja ja kierteitä. Trikkaukselle ominaisten liikkeiden yhdistäminen liikesarjoiksi erottaa usein trikkauksen muista lajeista, joihin kuuluu samankaltaisia liikkeitä.

Maailmallakin trikkaus/akrobatia piireissä hyvin tunnettu Veli-Matti Saarela ja hänen VellusTa ryhmänsä ovat opettaneet 6 - 70-vuotiaita harrastajia lukuisissa workshopeissa, kursseilla ja tapahtumissa. Kokemusta opetukseen on haettu oman tutkimuksen lisäksi lajin huipuilta Euroopasta, Amerikasta ja Koreasta. Tuntien tarkoituksena on kehittää harrastajien koordinaatiota, notkeutta, voimaa, persoonallista liikelaatua ja liikunnallista luovuutta.

Kannustamme kaikkia opettelemaan kokeilemalla monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja tapoja kehittää sekä kehoa että mieltä. Tavoitteena on että jokainen oppilas saa kokea onnistumisen iloa sekä kehittymisen tunteita. Trikkausopetusta järjestetään kaikille taitotasosta riippumatta. 

Trikkaus workshopit sopivat erityisen hyvin mm. liikuntaryhmille ja -seuroille, kouluihin, tanssijoille, sirkustaiteilijoille, taistelulajien harrastajille, polttareille ja syntymäpäiville. Pyydä tarjousta lähettämällä sähköposti osoitteeseen kurssit (at) vellusta.com


KESÄ 2017 TRIKKAUSKURSSIT TAMPEREELLA

 

Viikottainen opetus Nääshallissa:

Perjantain Trikkauskurssi / 10 treenikertaa
2.6. - 11.8. (vko 25 peruttu Juhannuksen takia)

Pe klo 13-14

Paikka: Nääshalli Budo 4

 

Hinnasto:  1krt / vko 120€

                  

Ryhmä on sekaryhmä, osallistujien ikä vaihtelee n. 11-25 vuoden välillä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta trikkauksesta osallistuaksesi kurssille! Mikäli mieltäsi askarruttaa, lähetä meille email osoitteeseen: kurssit (at) vellusta.com ja kysy sopiiko kurssi sinulle tai lapsellesi.


TIIVISKURSSIT kesä 2017 klo 17:00 - 20:00

 

Ke 14.6. Tramppapaja 

TRAMPPAPAJA ke 14.6. klo 17-20 SuperPark Särkänniemessä. Tiiviskurssin hintaan sisältyy koko päivän puistolippu SuperParkiin. Kerro osallistuvasi VellusTan tramppapajaan ja saat vastaanotosta puistorannekkeen. ILMOITTAUDU NYT: Ilmoittautuminen tramppapajaan


Kesän tiiviskursseilla syvennytään 1,5h + 1,5h opetustuntien ajan mielenkiintoisiin aiheisiin kokeneiden ohjaajien opastuksella. Riippumatta taitotasostasi, VellusTan tiiviskurssit ovat mahtava tapa kasvattaa taitojasi ja tietojasi trikkauksen saralla. Liikkeiden ja sarjojen yksityiskohtaisen tekniikan lisäksi tiiviskursseilla käydään läpi seuraavia olennaisia asioita kestävän kehityksen kannalta

 

Hinnasto:

1 Tiiviskurssi   =  40€
Lasku lähetetään sähköpostilla.

Valitettavasti kesän muut tiiviskurssit jouduttiin perumaan vähäisen osallistujamäärän takia, ainoastaan tramppapaja toteutui.

Vapaat kesätreenit Ikurin liikuntahallissa

Info tulossa pian! Tarkoituksenamme on pitää neljä 3h pituista vapaata harjoitusta kesän aikana, jolloin pääsee treenaamaan pehmeälle joustopermannolle sekä käyttämään volttimonttua, trampoliinia ja airtrackia haastavampien temppujen harjoitteluun.


Treenien alussa teemme yhteisen alkulämmön, jonka jälkeen salin harrastajapuolella saa harjoitella itsenäisesti haluamiaan liikkeitä ohjaajien valvomana ja heiltä sekä muilta vuorolla kävijöiltä neuvoja kysellen.

Sitova ilmoittautuminen 2017 kesäkursseille klikkaamalla TÄSTÄ

VellusTa pidättää oikeuden peruuttaa 2017 kesäkurssit, mikäli osallistujia ei tule tarpeeksi. VellusTa ei vakuuta kesäkursseille osallistuvia harrastajia. 

 

Toivomme että haavereita ei pääse käymään, mutta varmuuden vuoksi suosittelemme hankkimaan voimassa olevan tapaturmavakuutuksen.


 

  2017 TRIKKAUSKURSSIT HELSINGISSÄ

 

Kiitos kaikille osallistujille kuluneesta kevätkaudesta Taitoliikuntakeskuksella! Infoa kesän ja syksyn kursseista päivitetään sivuille pian!

 

Trikkauskurssi Tampere trikkausopetus trikkaus tampere helsinki
Vellu's Tricking Academyn eli VellusTan trikkauskurssit Tampere

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisäksi VellusTan ohjaajat opettavat trikkausta myös keskustassa SuperPark Särkänniemessä, Leinolassa Tampereen Jumppatiimin riveissä sekä Kangasalla MALM Areenalla:

http://www.superpark.fi
http://malmareena.fi
https://www.tampereenjumppatiimi.net/


 

Katso videolta miltä Vellu's Tricking Academyn eli VellusTan oppitunnit näyttävät: