VELLU´S TRICKING ACADEMY 

TRIKKAUSKURSSIT

Vellus Tricking Academyn tavoitteena on levittää trikkausta, saada nuoret liikkumaan ja opettaa sekä taata heille turvallinen tapa ja ympäristö treenata voltteja, potkuja ja kierteitä. Kaikki toiminnasta saatu tuotto käytetään trikkauksen ja sen opetustoiminnan kehittämiseen.

Trikkaus (temppuilu) on näyttävä liikunnallinen show laji, joka koostuu erilaisten taistelulajien, akrobaattisen voimistelun ja muiden vastaavien lajien näyttävimmistä tempuista, joista trikkaaja pyrkii tekemään mahdollisimman sulavan ja kauniin kokonaisuuden käyttämällä erilaisia potkuja, voltteja ja kierteitä. Trikkaukselle ominaisten liikkeiden yhdistäminen liikesarjoiksi erottaa usein trikkauksen muista lajeista, joihin kuuluu samankaltaisia liikkeitä.

Maailmallakin trikkaus/akrobatia piireissä hyvin tunnettu Veli-Matti Saarela ja hänen VellusTa ryhmänsä ovat opettaneet 6 - 70-vuotiaita harrastajia lukuisissa workshopeissa, kursseilla ja tapahtumissa. Kokemusta opetukseen on haettu oman tutkimuksen lisäksi lajin huipuilta Euroopasta, Amerikasta ja Koreasta. Tuntien tarkoituksena on kehittää harrastajien koordinaatiota, notkeutta, voimaa, persoonallista liikelaatua ja liikunnallista luovuutta.

Kannustamme kaikkia opettelemaan kokeilemalla monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja tapoja kehittää sekä kehoa että mieltä. Tavoitteena on että jokainen oppilas saa kokea onnistumisen iloa sekä kehittymisen tunteita. Trikkausopetusta järjestetään kaikille taitotasosta riippumatta. 

Trikkaus workshopit sopivat erityisen hyvin mm. liikuntaryhmille ja -seuroille, kouluihin, tanssijoille, sirkustaiteilijoille, taistelulajien harrastajille, polttareille ja syntymäpäiville. Pyydä tarjousta lähettämällä sähköposti osoitteeseen kurssit (at) vellusta.com


Kesä 2018 TRIKKAUSKURSSIT TAMPEREELLA

ILMOITTAUTUMINEN KESÄN KURSSEILLE: Lähetä tiedot mille kurssille haluatte osallistua sekä osallistujan nimi, ikä ja huoltajan puhelinnumero & email osoitteeseen: kurssit(at)vellusta.com

 

Trikkauskurssi maanantai / 10 treenikertaa
4.6. - 6.8.2018

Ma klo 19 - 20

Paikka: Ikurin liikuntahalli, Tesomankatu 33

Hinta: 150€

Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.

 

Trikkaus - vapaavuoro keskiviikko / 10 treenikertaa
6.6. - 8.8.2018
Ke klo 19 - 20:30
Paikka: Ikurin liikuntahalli, Tesomankatu 33
Hinta: 80€ koko kesä TAI
Kertamaksu: 10€

 

Vapaissa harjoituksissa pääsee harjoittelemaan omatoimisesti ohjaajien valvomana pehmeällä joustopermannolla sekä välillä kokeilemaan trampoliinia ja airtrackia haastavampien temppujen harjoitteluun.


Treenien alussa teemme yhteisen alkulämmön, jonka jälkeen salin harrastajapuolella saa harjoitella itsenäisesti haluamiaan liikkeitä ohjaajien valvomana ja heiltä sekä muilta vuorolla kävijöiltä neuvoja kysellen.KEVÄT 2018:

Edistyneet perjantai / 15 treenikertaa
2.2. - 11.5.2018  

Pe klo 16 - 17

Paikka: Vestonkulma 1, Leinola

Hinnasto:  1krt / vko 210€

 

Jatkokurssi 2 krt viikossa / 30 treenikertaa
30.1. - 10.5.2018

Tiistaisin klo 20:30 - 21:30  / Tampereen Stadion, Voimistelusali 6
Torstaisin klo 20 - 21 / Nääshalli, Budo 4/1

Hinnasto:  2 krt / vko 320€

 

 

VellusTa pidättää oikeuden peruuttaa /muokata kesän 2018 kursseja, mikäli osallistujia ei tule tarpeeksi. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoittautuneille. VellusTa ei vakuuta kursseille osallistuvia harrastajia. 


Toivomme että haavereita ei pääse käymään, mutta varmuuden vuoksi suosittelemme hankkimaan voimassa olevan tapaturmavakuutuksen.


 

 KEVÄT 2018 TRIKKAUSKURSSIT HELSINGISSÄ

 

Trikkauskurssi perjantai / 13 treenikertaa
9.2. - 11.5.2017 

Pe klo 16-17

Paikka: Taitoliikuntakeskus , Olympiaranta 3, 00140 Helsinki
Hinta: 220€

Ohjaaja: Jarno Isaksson

Trikkauskurssi Tampere trikkausopetus trikkaus tampere helsinki
Vellu's Tricking Academyn eli VellusTan trikkauskurssit Tampere

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisäksi VellusTan ohjaajat opettavat trikkausta myös keskustassa SuperPark Särkänniemessä, Leinolassa Tampereen Jumppatiimin riveissä sekä Kangasalla MALM Areenalla:

http://www.superpark.fi
http://malmareena.fi
https://www.tampereenjumppatiimi.net/


 

Katso videolta miltä Vellu's Tricking Academyn eli VellusTan oppitunnit näyttävät: