VELLU´S TRICKING ACADEMY 

TRIKKAUSKURSSIT

INFO KEVÄÄN 2018 KURSSEISTA PÄIVITETÄÄN TÄLLÄ VIIKOLLA!

Vellus Tricking Academyn tavoitteena on levittää trikkausta, saada nuoret liikkumaan ja opettaa sekä taata heille turvallinen tapa ja ympäristö treenata voltteja, potkuja ja kierteitä. Kaikki toiminnasta saatu tuotto käytetään trikkauksen ja sen opetustoiminnan kehittämiseen.

Trikkaus (temppuilu) on näyttävä liikunnallinen show laji, joka koostuu erilaisten taistelulajien, akrobaattisen voimistelun ja muiden vastaavien lajien näyttävimmistä tempuista, joista trikkaaja pyrkii tekemään mahdollisimman sulavan ja kauniin kokonaisuuden käyttämällä erilaisia potkuja, voltteja ja kierteitä. Trikkaukselle ominaisten liikkeiden yhdistäminen liikesarjoiksi erottaa usein trikkauksen muista lajeista, joihin kuuluu samankaltaisia liikkeitä.

Maailmallakin trikkaus/akrobatia piireissä hyvin tunnettu Veli-Matti Saarela ja hänen VellusTa ryhmänsä ovat opettaneet 6 - 70-vuotiaita harrastajia lukuisissa workshopeissa, kursseilla ja tapahtumissa. Kokemusta opetukseen on haettu oman tutkimuksen lisäksi lajin huipuilta Euroopasta, Amerikasta ja Koreasta. Tuntien tarkoituksena on kehittää harrastajien koordinaatiota, notkeutta, voimaa, persoonallista liikelaatua ja liikunnallista luovuutta.

Kannustamme kaikkia opettelemaan kokeilemalla monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja tapoja kehittää sekä kehoa että mieltä. Tavoitteena on että jokainen oppilas saa kokea onnistumisen iloa sekä kehittymisen tunteita. Trikkausopetusta järjestetään kaikille taitotasosta riippumatta. 

Trikkaus workshopit sopivat erityisen hyvin mm. liikuntaryhmille ja -seuroille, kouluihin, tanssijoille, sirkustaiteilijoille, taistelulajien harrastajille, polttareille ja syntymäpäiville. Pyydä tarjousta lähettämällä sähköposti osoitteeseen kurssit (at) vellusta.com

ILMOITTAUTUMINEN: Lähetä osallistujan (alle 18v myös huoltajan) nimi, ikä sekä kurssit joille haluatte osallistua emaililla osoitteeseen:  kurssit@vellusta.com

Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.


SYKSY 2017 TRIKKAUSKURSSIT TAMPEREELLA

 
ILMOITTAUTUMISLOMAKE - KLIKKAA TÄSTÄ

Peruskurssi perjantai / 10 treenikertaa
1.9. - 3.11.2017  

Pe klo 17:30 - 18:30

Paikka: Vestonkulma 1, Leinola

 

Hinnasto:  1krt / vko 150€

Peruskurssi sunnuntai / 13 treenikertaa
3.9. - 3.12.2017 

Su klo 16-17

Paikka: Nääshalli, Budo 4/3

 

Hinnasto:  1krt / vko 170€

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta trikkauksesta osallistuaksesi kurssille! Mikäli mieltäsi askarruttaa, lähetä meille email osoitteeseen: kurssit (at) vellusta.com ja kysy sopiiko kurssi sinulle tai lapsellesi.

Jatkokurssi 2 krt viikossa / 25 treenikertaa
5.9. - 7.12.2017 

Ti klo 20:30 - 21:30  / Tampereen Stadion, Voimistelusali 6
To klo 20 - 21 / Nääshalli, Budo 4/1

 

 

Hinnasto:  2 krt / vko 270€Vapaat harjoitukset Ikurin liikuntahallissa

 

Vapaissa harjoituksissa pääsee harjoittelemaan omatoimisesti ohjaajien valvomana pehmeällä joustopermannolla sekä käyttämään volttimonttua, trampoliinia ja airtrackia haastavampien temppujen harjoitteluun.


Treenien alussa teemme yhteisen alkulämmön, jonka jälkeen salin harrastajapuolella saa harjoitella itsenäisesti haluamiaan liikkeitä ohjaajien valvomana ja heiltä sekä muilta vuorolla kävijöiltä neuvoja kysellen.

 

Treeniajat
Lauantaisin klo 17:00 - 18:30


4.9. - 3.12.2017

1 krt / viikko 
Kertamaksu 10€
Syyskausi 110€
Syyskausi trikkauskurssin yhteydessä 90€


VUOSIALENNUS -15%
Mikäli ostat syksy 2017 ja kevät 2018 kurssit yhdellä kertaa, saat -15% alennuksen ostamiesi harjoitusten hinnasta. Jos haluat jostain syystä peruuttaa osallistumisesi kevätkaudelle, maksamme puolet maksustasi takaisin ja perimme 60€ peruutusmaksun.VellusTa pidättää oikeuden peruuttaa /muokata syksyn 2017 kursseja, mikäli osallistujia ei tule tarpeeksi. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan henkilökohtaisesti ilmoittautuneille. VellusTa ei vakuuta kursseille osallistuvia harrastajia. 

Toivomme että haavereita ei pääse käymään, mutta varmuuden vuoksi suosittelemme hankkimaan voimassa olevan tapaturmavakuutuksen.


 

  SYKSY 2017 TRIKKAUSKURSSIT HELSINGISSÄ

 
ILMOITTAUTUMINEN: Lähetä osallistujan (alle 18v myös huoltajan) nimi, ikä sekä kurssit joille haluatte osallistua emaililla osoitteeseen:  kurssit@vellusta.com

Trikkauskurssi perjantai / 13 treenikertaa
1.9. - 1.12.2017 

Pe klo 18-19

Paikka: Taitoliikuntakeskus , Telakkakatu 8

 
Hinta: 210€

Trikkauskurssi Tampere trikkausopetus trikkaus tampere helsinki
Vellu's Tricking Academyn eli VellusTan trikkauskurssit Tampere

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisäksi VellusTan ohjaajat opettavat trikkausta myös keskustassa SuperPark Särkänniemessä, Leinolassa Tampereen Jumppatiimin riveissä sekä Kangasalla MALM Areenalla:

http://www.superpark.fi
http://malmareena.fi
https://www.tampereenjumppatiimi.net/


 

Katso videolta miltä Vellu's Tricking Academyn eli VellusTan oppitunnit näyttävät: